dissabte, 22 de febrer del 2014

Transports Rosendo Quintana de Roda de Ter: el transport de la llet (VII).

En aquest article us presentem la flota que tenia Transports Rosendo Quintana SA a finals dels anys 1970 i la primera meitat dels anys 1980.

Un Pegaso Comet equipat amb una cisterna que servia llet a la fàbrica que Cebalsa-Ato tenia al carrer Motors de la Zona Franca de Barcelona, fotografiat al costat del garatge on hi tancaven els camions, al carrer Verdaguer 25, a l'entrada de Roda de Ter procedent de Vic. En aquest garatge, ampliat al cap dels anys, can Quintana hi tanca les tractores Scania amb la combinació de tres colors:



Un semiremolc cisterna al pati de l'empresa. Al seu costat, dues tractores, una Pegaso a l'esquerra i una Barreiros a la dreta.



Aquestes dues tractores amb llurs cisternes, i la cisterna enmig, fotografiades al pati de l'empresa:



La flota de camions de Transports Rosendo Quintana SA fotografiada al pati de l'empresa al carrer Verdaguer 25 de Roda de Ter. Els camions grossos, en primer terme; la flota de Pegasos Comet equipats amb cisternes i un camionet Ebro C350 amb una caixa de fusta; al seu costat un Jeep Comando i una furgoneta Renault 4:



La flota de camions. En primer terme, una encavallada de formigó dipositada en un racó del pati per l'ampliació del garatge on hi tancaven els camions:





Els Pegasos Comet i els Pegasos cabina quadrada de la casa retratats en un camí rural a prop del garatge de l'empresa:



La flota completa, amb els dos Ebros C 350, el Jeep Comando, la furgoneta Renault, els Pegasos i la tractora Barreiros:



Tots els Pegasos de la casa retratats en el mateix indret, vuit Pegasos Comet i tres Pegasos cabina quadrada:



Els Pegasos amb la tractora Barreiros:



Els Pegasos amb el Jeep Comando:





La flota completa constituïda per catorze camions:



En el proper article abordarem la compra dels primers camions Scania, la marca que Transports Rosendo Quintana SA sempre hi ha confiat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada