divendres, 15 d’abril del 2016

L'encontre de vehicles clàssics que es celebrarà a La Panadella la primavera de l'any 2017.

L'interès que La Panadella ha suscitat entre uns quants afeccionats als vehicles clàssics, del qual n'és una mostra la concentració d'automòbils clàssics procedents de l'Hospitalet del Llobregat organitzada pel Club CL'Hàssics Hospitalencs, ha engrescat una bona colla d'afeccionats de tots els racons del país a celebrar-hi un gran encontre la primavera de l'any 2017. 

Atès que a trobada és prevista l'any vinent, en aquests moments poques dades i informació podem oferir-vos. Sí que sabem que els promotors de l'encontre hi treballen intensament. Aquest projecte, que vol redescobrir La Panadella com a lloc d'encontre i escenari de les nombroses activitats del món del motor que es convoquen en el curs de l'any arreu de Catalunya, compta amb el ple suport de l'Ajuntament de Montmaneu, municipi on s'ubica La Panadella, i del de Sant Guim de Freixenet, poble proper ple d'encant i bellesa on hi ha programada una visita amb els vehicles clàssics que hi participin. 

Ara per ara s'ha de concretar la data exacta de la trobada i la difusió del cartell publicitari que el divulgarà, principalment a través de les xarxes socials. Uns quants clubs del país ja han manifestat el seu interès per participar-hi. Les característiques dels vehicles que hi podran participar també s'anunciarà oportunament. Però sabem que hi haurà automòbils, furgonetes, camions i autocars. Els afeccionats de Lleida, atesa la significació que per ells La Panadella representa, són els que, de moment, manifesten un interès més intens posant-se al capdavant de l'organització: hi tenen la mà trencada en la celebració de trobades de vehicles clàssics. S'està contactant amb presidents de clubs de les demarcacions de Barcelona, Girona i Tarragona.  

Un Triumph del senyor Jordi Riera Palmer, posseïdor d'uns quants automòbils clàssics que ha confirmat llur assistència a l'encontre de vehicles clàssics previst la primavera de l'any 2017, fotografiat a La Panadella:

IMG-20160417-WA0037

IMG-20160417-WA0040

IMG-20160417-WA0039

IMG-20160417-WA0036

IMG-20160417-WA0038

Hi ha una altre raó addicional per la celebració l'any 2017 de l'encontre de La Panadella. Setanta anys enrere, els germans Magí i Manuel Queralt, conscients del paper que els viatges per carretera havien de jugar en l'avenir immediat i, ensems, de la ubicació estratègica de l'indret -en la ruta de Barcelona a Madrid-, compraren a la família Biosca uns terrenys al peu de la carretera nacional II. Un cop tramitats i resolts els expedients administratius amb l'atorgament dels permisos i les llicències pertinents per les administracions competents, construïren una benzinera amb quatre dispensadors que entrà en funcionament el setembre de l'any 1948. El juny de 1949 fou posat en funcionament un restaurant amb quinze taules i un  hotel amb vint habitacions.

Tan bon punt disposem de més informació us ho comunicarem. El repte, certament difícil, és omplir de gom a gom els aparcaments immensos que té La Panadella de tota classe de vehicles clàssics. Per superar-ho, comptem amb tothom. I atès l'entusiasme que la proposta ha generat, més la professionalitat dels organitzadors, inclosos els Ajuntaments de Montmaneu i Sant Guim de Freixenet, n'estem segurs que serà un èxit esclatant, absolut, complet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada